IFP Publishing, Strana 7

Úžasná plavba plachetnice Sněhurka pokračuje. Ve druhém díle spolu se svým kapitánem zamíří přes Atlantik do Karibiku a Střední Ameriky.
Plavba opět plná dobrodružství.

Kniha Průvodce světem plastikového modeláře 2 - pokročilé techniky je určena každému, kdo se již přehoupl přes první krůčky tohoto krásného koníčka, a samozřejmě i každému čtenáři dílu prvního. Jakub Vilingr zde nechává nahlédnout bez obav a přímočaře do své modelářské kuchyně a chce se podělit se svým čtenářem o všechno, co se naučil a co vede k dokonalosti jeho modelů.

Doba, ve které žijeme, vyžaduje nejen orientaci v mnoha oborech, v mnoha informacích, ale také vyžaduje stále větší díl odpovědnosti za sebe sama. Takový je i obor zdravé výživy. Vždyť co je důležitější než vlastní zdraví a zdraví našich blízkých? Ať chceme nebo nechceme, oblast BIO produkce a ekologického zemědělství se stává čím dá tím důležitější.

Kniha Bio&dítě, bio i nebio zdravá výživa, pomůže některá nebezpečí, hlavně z oblasti potravin odhalit, a poradí, jak jim čelit. Není radikální, nevyzývá k návratu na stromy a ke svícení loučemi. Snaží se být průvodcem na cestě, jak dát vašemu potomkovi to nejlepší z oblasti výživy a životního prostředí domova

Už vás nebaví chodit do práce den co den, pořád stejně, těšit se na pátek a mít v nědeli špatnou náladu? Sníte o tom, že přeci musí existovat i něco jiného? Těšíte se, že si odpočinete v důchodu? Jenže...chce se vám tak dlouho čekat? A bude vůbec důchod?
A co takhle se za pouhých 12 měsíců postavit na vlastní nohy?

V pořadí již čtvrtá kniha neúnavné propagátorky živé stravy Věry Talandové. Knihou „Mé nejlepší recepty“ vyslyšela autorka přání čtenářů a vytvořila knihu nejen z těch nejlepších receptů ze svých předchozích knih, ale přidala i recepty nové, originální.

Studentská kuchařka není určena primárně studentům, ale hlavně dospívající mládeži, která je postavena před realitu prázdné kuchyně bez maminky a potřebu něčeho k jídlu. Knížka je zaměřená na jednoduché a cenově velmi přijatelné recepty. Zároveň ale nachází rovnováhu mezi kvalitou a chutností pokrmů a jejich náročností a cenou, proto ji využijí i časově vytížení zkušenější kuchaři.

VÍCE NEŽ 100 RECEPTŮ!
Kniha obsahuje ty nejlepší recepty těch nejlepších v české raw food!
Stránka 7 z 11 - 122 položek celkem